Laarzendag
image description

Datum:
14/05/2022
Einddatum:
14/05/2022
Starttijd:
Eindtijd:
Locatie:
Biesboschlinie

Op 14 mei is de allereerste Laarzendag in het NLDelta-gebied. Hiermee vragen we aandacht voor droge voeten en meer biodiversiteit. De hele dag zijn er excursies en activiteiten waarbij de laars centraal staat. Dus trek je laarzen aan en stap de voordeur uit! Ga op ontdekkingstocht in de prachtige delta en leer alles over de natuur en het water in jouw achtertuin. 

Van Slot Loevestein via de Biesbosch tot de Voordelta achter de Haringvlietsluizen: het NLDelta-gebied is groot, mooi én nat. Een bijzonder gebied dat het verdient om een dag extra in de schijnwerpers te staan. Daarom organiseert IVN natuureducatie met zoveel mogelijk partijen in NLDelta de Laarzendag. Ontdek de dieren en planten in de delta en leer hoe we omgaan met het stijgende water.

Programma
De hele dag zijn er excursies en activiteiten voor jong en oud. Van een kampioenschap waterspatten tot een vleermuisexcursie. En van laarzen versieren tot avontuurlijke weidewandelingen. Alles op laarzen natuurlijk. Op www.600jaarelisabethsvloed.nl/laarzendag  vind je het hele programma.