Zomerfeest Gorinchem
image description

Datum:
20/08/2024
Einddatum:
25/08/2024
Starttijd:
19:00
Eindtijd:
00:00
Locatie:
Gorinchem

De laatste week van de zomervakantie, van dinsdag 20 t/m zondag 25 augustus, staat Gorinchem in het teken van het Zomerfeest. Jaarlijks sluiten we de vakantie af met zes dagen vol muziek voor jong en oud, een muzikaal feestje van formaat!

Wil je niets missen? Bekijk het programma en koop je tickets online via de website.

Vervoer
Vanwege de verwachte drukte kan parkeren in de stad lastig zijn. We raden aan om met het openbaar vervoer te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn, kun je gebruikmaken van parkeerplaatsen aan het Stadhuisplein, Nieuwe Wolpherensedijk (Mercon Steel), en Spijksedijk (Spijkse Poort). Deze parkeerplaatsen liggen op korte loopafstand (circa 5 minuten) van de festivalterreinen. Volg de borden met “P” om deze parkeerterreinen te vinden tijdens de Zomerfeesten.

Veerdienst
Kom je vanaf de overkant naar de Zomerfeesten? Riveer is graag je BOB! Vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld zijn er extra afvaarten van en naar Gorinchem. Bekijk de complete Zomerfeesten-dienstregeling.

Let op: tickets voor deze extra avondvaarten zijn niet aan boord te koop. Koop ze van tevoren via de gratis Riveer app of de website.

Kom naar Gorinchem en geniet van zes dagen vol muzikaal plezier tijdens het Zomerfeest!