Rondleiding Fort Vuren
image description

Een rondleiding over Fort Vuren, een rijke historie

Wilt u graag meer weten over de geschiedenis van Fort Vuren en het ontstaan van de Nieuwe Hollandse Waterlinie? Boek dan een rondleiding over ons Fort en ontdek alles over de rijke historie!

Tijdens de rondleiding ontdekt u veel meer over de unieke locatie van het Fort en kijkt u mooi uit over de Uiterwaarden van de Hondswaard (SBB) en de rivier de Waal.

Kortom, bent u geïnteresseerd in een stukje geschiedenis over Fort Vuren en de Nieuwe Hollandse Waterline? Kies dan voor een rondleiding op Fort Vuren!

Tijdens de rondleiding nemen wij u zoals gezegd mee in het verleden van het Fort. Zo ontdekt u gaandeweg steeds meer over de historie, de restauratie en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Gidsen vertellen u daarnaast ook over het leven van de soldaat vroeger, de veranderingen aan het fort en laten zien wat er van overgebleven is. Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust aan de gids!

Deze rondleidingen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedagen gecombineerd met een lunch of diner. In de wintermaanden kunnen wij ook een presentatie verzorgen over Fort Vuren en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

De kosten voor de rondleiding bedragen € 4,50 per persoon met een starttarief van € 15,00. De rondleiding duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.